Ledige plasser
Velg område
Velg type
Det er desverre ingen ledige plasser av valgt type i dette området for øyeblikket

Automatisk skiltgjenkjenning

Alle våre garasjer/p-hus har automatisk skiltgjenkjenning som registrerer skiltet på bilen når du ankommer og umiddelbart åpner port/bom automatisk for deg

Enkelt og brukervennlig

parkID systemet gjør at du kan administrere din avtale, kjøretøy og betaling rett fra mobilen din.

Om leieparkering.no

Leieparkering.no er et tilbud til deg som ønsker å leie en parkeringsplass eller som har et parkeringsområde du ønsker å forenkle administrasjonen av.
Leieparkering.no benytter systemet parkID som tar seg av og sikrer hele prosessen inkludert kontrakt, identifisering, betaling og oppgjør.
parkID håndterer parkeringstillatelser på plasser både med og uten betaling som både er åpent tilgjengelig for leie eller i et eget lukket system for eksempel for administrasjon av parkeringsplasser på arbeidsplasser eller i borettslag. Felles for systemet er at brukerne selv administrerer betaling, avtaler og kjøretøy og gjør endringer gjennom disse nettsidene. parkID kan også leveres med fastmonterte kameraer som foretar skiltgjenkjenning og automatisk åpner porter,dører eller bommer for brukerne.

Les mer om parkID på www.profectum.no

Kundeservice

For spørsmål angående din avtale, ilagt kontrollavgift eller driftsmessig spørsmål knyttet til din parkeringsplass kontakt parkeringsoperatøren på eiendommen.

Har du spørsmål angående websidene, feilmeldinger eller transaksjoner kontakt oss.

DIBS VISA Mastercard

Vi benytter DIBS som betalingsløsning ved kredittkortkjøp. Betalinger med kredittkort i denne butikken er sikker og sertifisert og alle transaksjoner gjøres via en sikker og kryptert side hos DIBS. Vi støtter kredittkort fra VISA og Mastercard. Vi benytter 3dsecure og Mastercard SecureCode for å autentisere transaksjonene. Alle beløp på sidene er i Norske Kroner (NOK) dersom ikke annet er opplyst. www.leieparkering.no driftes og eies av Apcoa Parking Norway AS.
Alle transaksjoner som forestas på www.leieparkering.no er Apcoa Parking Norway AS ansvarlige for.
Leveringstid, retur og refusjoner:
Det er ingen leveringstid på tjenstene solgt på www.leieparkering.no, når betalingen er gjennomført er tjenstene tilgjengelige umiddelbart. Det er heller ingen mulighet for retur eller refusjon av gjennomførte kjøp da kunden har mulighet til å ta i bruk tjenesten umiddelbart. Man må være fylt 16 år for å registrere seg og benytte tjenstene på disse sidene.
Personopplysninger:
Vi er opptatt av å håndtere dine personopplysninger på en sikker måte og selger ikke personopplysninger til tredjepart eller videreformidler slik informasjon med tredjepart.
Opplysninger i forbindelse med kjøp oppbevares av regnskapsmessige hensyn.